DE SNACKCORNER

DE SNACKCORNER Lekker en snel bezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Snackcorner. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 18:09 Niet veel op aan te merken. Alles was goed en warm. Volgende keer zeker weer hier bestelen.
19 sep 2022 om 12:02 Voortreffelijk eten. Patat speciaal was lekker. De snacks waren ook goed. Aanrader.
17 sep 2022 om 1:43 Niet te vreten
14 sep 2022 om 19:11 Voor de eerste keer besteld maar is echt goed. Patat was goed, snacks waren gewoon perfect.
14 sep 2022 om 19:08 Geweldig :-) Ga zo door !!
3 sep 2022 om 8:19 Eten was er eerder dan aangegeven. De frikandel xxl was goed, de frikandellen daarentegen die we besteld hadden waren gewoon aangebrand van te lang in de frietpan te liggen en daardoor smaakte ze niet lekker. Meer minpunten aangezien we er drie hadde
1 sep 2022 om 20:55 Heerlijk verzorgd en zeer smaakvol precies goed gebakken!!
29 aug 2022 om 19:06 Ik heb gisteren twee frikandellen XL speciaal besteld en deze waren heerlijk. Gewoon perfect. Ik zie hieronder een reactie staan dat dit "restaurant liegt bedriegt en bedreigd" Blijkbaar was deze gast erg bezopen. Nooit geen problemen gehad.
28 aug 2022 om 22:41 De ui in de berehap is veel te dik Verder alles goed
28 aug 2022 om 10:22 De kippetjes ( Wings ) waren helemaal niet te eten , te veel gebrand ook de braadworst was gebrand en ik moest lang wachten
26 aug 2022 om 21:20 Top gedaan
21 aug 2022 om 5:44 Gisteren hotwings, patat en nog wat andere snacks besteld. Ik moet eerlijk toegeven dat het perfect was. Dit zie je niet zo vaak.